El PP de Mislata demanarà al govern local que active el Consell Econòmic i Social després de 2.500 dies sense activitat

Dijous, 18 Octubre 2018 10:26 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 97 vegades

En 2012, tots els grups polítics van acordar engegar el Consell Econòmic i Social de Mislata, CESMI, amb el qual donar solucions als problemes del sector empresarial, comercial i emprenedor del municipi. No obstant açò, aquell consell nascut del consens entre tots segueix sense engegar-se quan van a complir-se 2.500 dies des de la seua creació.

El Partit Popular, que prepara una bateria de propostes en suport a les PIMES, autònoms i emprenedors del municipi, ha anunciat avui que traslladarà al ple la “revitalització del Consell que, inexplicablement segueix sense engegar-se quan és bàsic per al teixit comercial i empresarial de Mislata”. Amb aquestes paraules, el portaveu popular, Jaime López Bronchud, demanava al govern que “no seguisquen paralitzant l'únic motor econòmic del que disposem els mislateros” i ha assenyalat que el document que treballen des del PP, i les iniciatives del qual s'estan presentant aquestes setmanes, aposta per millorar l'economia municipal per a “rebaixar impostos als veïns i millorar la implantació comercial i empresarial en el municipi”.

Bronchud ha assenyalat que “el Consell va ser un acord de ple i com tal ha de portar-se a la pràctica” i ha apuntat desconèixer “per què un acord plenari no es compleix i quins motius porten al PSOE de Bielsa a no engegar alguna cosa que és tan positiu per al municipi”. “Enfront d'açò” ha apuntat “promovem un document de treball pel comerç i l'empresa per a acabar amb la deixadesa d'un govern el projecte econòmic del qual es limita a pujar-nos els impostos”.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dijous, 18 Octubre 2018 10:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.