El PP de Mislata vol que els Pressupostos de 2019 compten amb partida econòmica pròpia per al Pla d'Igualtat

Divendres, 09 Novembre 2018 12:12 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 125 vegades

“Cal fer tot esforç que estiga a les nostres mans per a acabar amb la violència de gènere; contra el maltractament, contundència i sempre tolerància zero”. Amb aquesta vehemència defensava aquest matí el portaveu popular, Jaime López Bronchud, l'anunci d'una nova proposta que traslladaran al Ple per a defensar accions contra la violència de gènere.

Aquesta mateixa setmana es presentava el primer Pla d'Igualtat de Mislata, que venia sol·licitant el Partit Popular des de 2014 i en el qual ha participat activament el PP proposant millores en qüestions tan importants com la conciliació, la maternitat, la cura de familiars, l'ocupació, la salut, la immigració, la diversitat funcional o la comunicació, atesos els col·lectius més especials com és el de les persones majors o els joves.

Bronchud ha assegurat que “els mislateros hem de donar-nos per fi l'enhorabona de tindre un Pla” però ha reivindicat que “tan important com fer-ho, és seguir-ho, avaluar-ho i, sobretot, dotar-ho de pressupostos per a poder executar autèntiques polítiques en defensa de la igualtat”.

“Sense diners només hi haurà bona voluntat i la presentació del Pla d'Igualtat no pot ser un gest” assegura el portaveu dels populars qui ha subratllat que “les imatges estan molt bé, però els recursos són necessaris per a fer polítiques reals de lluita contra la violència de gènere”.

Els populars presentaran una proposta al Ple per a demanar que totes les institucions s'impliquen més contundentment en la batalla contra la violència de gènere que “ha costat lamentablement la vida a 971 dones des de 2003”. 

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Divendres, 09 Novembre 2018 12:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.