Mislata torna a organitzar un campament social durant les vacances de Pasqua

Dijous, 02 Mai 2019 12:15 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 199 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Del 23 al 26 d'abril, i coincidint amb els dies laborals d'estes vacances escolars, s'ha dut a terme el campament social de Pasqua que organitza l'Ajuntament, com ja és costum, durant estes dates. En esta ocasió, ha tingut lloc en el col·legi Almassil i han assistit un total de 95 xiquets i xiquetes del municipi. Encara que estudien en col·legis diferents, durant estos dies han compartit el mateix centre i han participat junts en totes les activitats programades, agrupats per edats i supervisats per monitors.

 

Entre les moltes activitats que s'han desenvolupat cal destacar algunes com, per exemple, un taller de cometes, un de pinta-cares, jocs dinàmics tant a les aules com al pati, a més d'una gran quantitat de manualitats de diferent tipologia, plantejades, al seu torn, per a les diferents edats dels i les escolars.

 

Després de passar el matí jugant i aprenent, era el moment de reposar forces en el menjador del centre. El menú constava d'un entrant, un primer plat, un segon i postres i tots els dies anava canviant amb la finalitat d'oferir-los una dieta variada i equilibrada. Abans d'anar-se a casa, tots els xiquets i xiquetes recollien també una bossa amb el berenar per a eixe dia i el desdejuni de l'endemà.

 

El regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, després de visitar el campament social assegurava que des del govern municipal "hem anat millorant el programa incloent cada vegada més activitats lúdiques, perquè a part de garantir tres menjars al dia a estos xiquets i xiquetes, volem garantir el seu dret també a passar-ho bé durant les vacances escolars, com qualsevol xiquet a eixes edats".

 

De manera que, esta escola de Pasqua, igual que les que s'organitzen a l'estiu i Nadal, forma part d'un projecte integrador en el qual s'inclouen activitats d'oci i temps lliure per als xicotets, alhora que es proporciona un servei de menjador gratuït per a les famílies més necessitades de la ciutat. A més, durant el curs, estes famílies gaudixen de beca municipal de menjador, per la qual cosa en època de vacances se'ls oferix la possibilitat de continuar garantint als seus fills i filles tres menjars al dia. 

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 02 Mai 2019 12:17