Bielsa presenta les seues noves propostes en educació

Dimecres, 15 Mai 2019 10:06 Escrit per  PSPV-PSOE Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 110 vegades

Hui 15 maig, el PSOE de Mislata celebra el seu acte de presentació de candidatura on a més donarà a conéixer les principals propostes del programa electoral.

 

La candidatura socialista de Mislata ha començat a desgranar el seu programa electoral. Una llista de 65 de propostes realistes i realitzables que posen el seu focus en matèries tan importants que van des de les polítiques per a les persones majors, el medi ambient o l'economia i ocupació o les polítiques socials.  Dos dels punts més destacables i amb més pes en el programa del PSOE de Mislata són sens dubte l'educació i la cultura, dos aspectes que compten ja amb una especial rellevància en la present gestió de govern Bielsa.

 

Mislata s'ha convertit en els últims anys en una ciutat viva i amb futur, exemple d'això és el creixent nombre de xiquets i xiquetes en edat escolar. La demanda d'un nou col·legi es farà realitat gràcies al pla Edificant. El nou col·legi públic, que inclourà tres línies educatives se situarà en una parcel·la de 14750m² de la zona del Quint.  Aquest nou col·legi, així com tots els centres educatius passaran a ser centres cardioprotegits sense esperar que la conselleria d'Educació complisca la promesa de dotar a tots els centres de desfibril·ladors. 

 

Un dels projectes més ambiciosos seran els patis inclusius i la coeducació.  Aquest pla municipal pretén oferir activitats d'oci i cultura als patis dels col·legis, que a més comptaran amb nous programes d'animació a la lectura, tallers sobre seguretat i tecnologia i programes anti-bullying.  Per a ajudar la conciliació laboral i per a oferir un entorn de joc segur per als més xicotets, s'obriran els patis els caps de setmana. D'altra banda,  la Biblioteca Central de Mislata renovarà la seua cara i comptarà amb una nova sala d'estudi, una reivindicació dels estudiants de Mislata.

 

Senyals d'identitat com el MAC o el certamen de teatre en valencià Vila de Mislata continuen ocupant un buit en l'agenda socialista. Unes altres de les novetats són les sessions de cinema gratuït d'estiu en el Centre Cultural Carmen Alborch o l'obertura de terrats com la de la Fàbrica, per a celebrar esdeveniments a l'aire lliure d'àmbit cultural.

 

L'acte de presentació del 15 de maig tindrà lloc a les 20:00h en l'Institut Vaig moldre del Sol de Mislata. La cita, que s'espera multitudinària, tancarà amb un tradicional vi d'honor i sopar.  

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Mislata

Modificat el Dimecres, 15 Mai 2019 10:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.