Mislata reunix 3.000 persones en la celebració del Dia del Major

Dijous, 06 Juny 2019 13:08 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 39 vegades

Mislata ha celebrat des del passat 14 de maig les XXXIV Jornades del Major, una macroactivitat coordinada per l'Ajuntament i els diferents col·lectius de persones majors que oferix dos setmanes d'exposicions, actuacions musicals, representacions de teatre i els tradicionals campionats de jocs de taula. Però el plat fort d'estes jornades és, sens dubte, la celebració del Dia del Major, que cada any reunix tres mil persones.

 

Com en anteriors edicions, la cita va tornar a ser multitudinària. La commemoració del Dia del Major, celebrada el divendres a la vesprada, es va convertir en un acte d'homenatge a les persones majors i al seu teixit associatiu. Com és habitual en esta cerimònia, l'Ajuntament va entregar una distinció a totes les associacions i llars que fomenten la participació de les persones majors en la vida pública de Mislata.

 

Les juntes directives de la Llar de Nuestra Señora de Fátima, l’Espai del Jubilat de la Fàbrica, la Llar del Quint, el Club de Canut, l'associació Majors Voluntaris, la Llar del Sud, els Majors Socialistes Tierno Galván i el Club de Petanca i Jocs Tradicionals van anar pujant a l'escenari per a rebre el reconeixement institucional de l'Ajuntament i l'aplaudiment de les 3.000 persones que es van donar cita en la plaça Major.

 

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Persones Majors en funcions, Pepi Luján, van ser els encarregats d'entregar els esments en nom del Consistori. També van repartir en el mateix acte els premis dels campionats de parxís, rumikub, guiñote, petanca, canut i birles celebrats durant la setmana amb motiu de les Jornades. La gala, que havia començat amb diferents actuacions damunt de l'escenari, va concloure amb un sopar en la plaça i el posterior ball.

 

Durant la seua intervenció, Bielsa els va recordar als majors allí reunits que són “el pilar fonamental de la nostra ciutat. Per la vostra experiència i saviesa acumulada, per conéixer millor que ningú els problemes que es viuen en una casa, per saber mediar davant els conflictes i per saber com aconseguir els reptes. Entre tots heu ajudat a construir esta societat, amb molt de treball i tenacitat”. L'alcalde també es va comprometre davant de totes les persones majors a “continuar treballant per vosaltres, incrementar les accions del govern dirigides a les persones de major edat i augmentar la vostra participació en la vida pública i col·lectiva”. 

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 06 Juny 2019 13:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.