Bielsa crea quatre grans àrees per a coordinar l'acció del govern municipal a Mislata

Divendres, 21 Juny 2019 12:43 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 52 vegades

Bielsa ha donat a conéixer les delegacions a l'equip de govern de Mislata, les carteres de treball per a dur a terme el programa electoral amb el qual els socialistes es van presentar a les eleccions municipals. Després de la presa de possessió dels càrrecs electes, s'han fet públiques les delegacions que recauran en cadascun dels regidors i regidores de l'equip de govern.

 

Així, María Luisa Martínez Mora, fins ara portaveu del govern, serà Vicealcaldessa de la ciutat i assumix l'àrea de Presidència i Governació, al costat d'altres regidories com a Hisenda, Seguretat Ciutadana, Comunicació i Transparència, Sanitat, Medi Ambient i Canvi Climàtic.

 

La regidora Pepi Luján, estarà al capdavant d'una gran àrea de Societat i Cultura, fent-se càrrec de la regidoria de Cultura i també de la de Persones Majors. Així mateix, Ximo Moreno liderarà una àrea d'Atenció a Persones, Drets Socials i Gestió de Recursos, i pren les regidories de Serveis Socials, Dependència i Diversitat, Recursos Humans, Contractació, Subvencions, Participació Ciutadana i Proximitat. 

 

L'última de les grans àrees de gestió i planificació és per a Toni Arenas, que coordinarà l'àrea de Polítiques Públiques, Govern Obert i Innovació. Assumix així les regidories d'Esports, Festes Populars, Comerç i Emprenedors.

 

Els nous membres del govern assumixen àrees com a Joventut, que recau en Martín Pérez, que també portarà al seu càrrec les regidories de Tecnologia i Innovació, Atenció a la Ciutadania, Projectes Europeus i Agenda 2030; esta, precisament, per a actuar contra el canvi climàtic, és una de les noves prioritats del govern.

 

Mercedes Caballero assumix les regidories d'Urbanisme i Planificació Urbana, Obres Públiques i Mobilitat, Grans Projectes i Infraestructures. Una altra de les cares noves de l'equip de govern, Paco Oliva, tindrà les delegacions d'Enllumenat Públic i Eficiència Energètica, Consum i Mercat. Per part seua, Teo Núñez assumix una nova regidoria de Falles, que pren un nou protagonisme.

 

Respecte a la resta de regidors, que repetixen funcions en este mandat, Ana María Julián tornarà a estar al capdavant d'Educació i Promoció del Valencià, i suma Biblioteques. I la regidora Carmen Lapeña continua sent la cara visible de la delegació de Polítiques d'Igualtat i Dona, un altre dels àmbits que més pes tindrà durant este mandat. José Francisco Herrero reprén les carteres de Cultura Tradicional, Serveis Municipals, Trànsit i Protecció Civil, Associacions Veïnals i Horts Urbans.

 

En altres àmbits, com a Desenvolupament Econòmic i Ocupació, el ponent serà Alfredo Catalá, que també assumix les regidories d'Indústria, Patrimoni, Disciplina Urbanística i Accessibilitat. Per part seua, Lola Hortelano continuarà treballant des de l'àmbit de la Infància i l'Adolescència. José Luis García continuarà portant la gestió de Cooperació, Integració i Solidaritat.

 

 

Amb tots estos nomenaments, Carlos Fernández Bielsa espera “aconseguir una gestió municipal encara més eficaç i eficient, amb una excel·lent coordinació interna entre delegacions i àrees”. Tot, amb l'única intenció de “complir un programa electoral ambiciós, que posa el punt de mira en les polítiques per a les persones, en la igualtat i en el desenvolupament educatiu i cultural, però també, especialment per als pròxims anys, en totes les polítiques mediambientals, de sostenibilitat, que ens permetran avançar cap a la smart-city i lluitar contra el canvi climàtic, amb els objectius 2030 marcats en la nostra agenda programàtica”. 

 

 

Informa Nou Horta. Mislata 

Modificat el Divendres, 21 Juny 2019 13:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.