La Policia Local de Mislata estrena cotxes cent per cent elèctrics

Dimarts, 23 Juliol 2019 14:00 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 197 vegades

Dins del pla d'accions per a fer més sostenibles els transports dins de l'Administració, els i les agents del cos de la Policia Local de Mislata disposen ja de dos cotxes 100% elèctrics. Ja circulen pels carrers de la ciutat, i l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Luisa Martínez Mora, han acudit a la Central de Policia per a conèixer de primera mà el funcionament dels nous vehicles.

 

Bielsa ha destacat que es tracta de “un pas de gegant en la modernització de la flota de vehicles de la Policia Local i un clar exemple en la cura del medi ambient i a intentar traslladar els objectius de l'Agenda 2030 a la nostra societat en matèria de mobilitat sostenible”. L'alcalde ha afirmat també que l'objectiu en aquesta legislatura “és aconseguir que tots els vehicles de l'ajuntament de Mislata siguen cent per cent elèctrics”

 

Aquests dos vehicles amb els compta la Policia Local tenen un motor completament elèctric, amb el que no consumeixen cap mena de combustibles i ajuden a cuidar el medi ambient, i se sumen a les dues bicis i a les dues motos també 100% elèctriques. D'aquesta forma, la meitat de la flota de vehicles destinats a la seguretat ciutadana a Mislata ja són d'aquesta tipologia i la resta de vehicles són models híbrids. Segons ha explicat Martínez Mora, “és un projecte amb continuïtat en el temps la finalitat del qual és que a poc a poc ajudem a reduir l'emissió de gasos i augmentem la proporció de l'ús de les energies cent per cent renovables”.

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

Modificat el Dimarts, 23 Juliol 2019 14:05

2 comentaris

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.