El govern de Mislata aconseguix el suport de Cs per a l'aprovació del pressupost municipal de 2020

Dijous, 28 Novembre 2019 13:17 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 132 vegades

Novament, el govern de Mislata ha aconseguit un acord amb el regidor portaveu del grup Ciudadanos, José María González Murgui, qui donarà el seu suport al pressupost municipal que s'aprovarà en la sessió plenària de demà.

 

El nou pressupost, que ascendix a més de 30 milions d'euros, s'aprovarà, per primera vegada en la història, amb un superàvit de 639.000 €. A més, els nous comptes augmenten la despesa en partides socials i innovació, incrementen les inversions i congelen, per seté any, els impostos, taxes i preus públics. Al seu torn, el deute històric es continuarà reduint i caurà fins als 11,6 milions d'euros, lluny dels 39,5 milions d'euros en els quals se situava en 2011.

 

Per a la portaveu del govern socialista, Mª Luisa Martínez Mora, “el suport del grup Ciudadanos avala la gestió que realitzem el govern en els últims anys i és un reconeixement al treball ben fet”. 

 

El portaveu de Ciudadanos, González Murgui, ha mantingut reunions amb l'equip de govern durant l'últim mes per a exposar les seues propostes i demandes al pressupost, i reconeix que el nou augment de la despesa en polítiques socials i la congelació de taxes i impostos han sigut clau per a recolzar els comptes, destacant sobretot l'increment destinat a comerç, infància i Biblioteca. A més, apunta que l'augment d'inversions “permetrà tirar avant també moltes de les mesures que proposem al llarg de l'any a través de les nostres mocions”.

 

El ple d'este pròxim dia 28 de novembre portarà a aprovació inicial el pressupost general de 2020, amb el que Mislata començarà l'any amb un pressupost aprovat i llest per a la seua execució.

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

Modificat el Dijous, 28 Novembre 2019 13:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.