Mislata donarà la benvinguda a 2020 amb una festa en la plaça de la Constitució

Dilluns, 09 Desembre 2019 16:06 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 365 vegades

A poques setmanes d'acomiadar 2019, l'Ajuntament de Mislata està ultimant l'organització d'un gran esdeveniment per a l'última nit de l'any. Per primera vegada, els mislateros i mislateras podran reunir-se i donar la benvinguda a l'any nou tots junts enfront del consistori en una gran festa per a tots els públics i que serà d'accés lliure i gratuït.

 

L'esdeveniment, que es desenvoluparà des de les 23.30 hores fins a les 2 de la matinada, a més de les tradicionals campanades per a prendre's el raïm i entrar amb bon peu en el nou any, comptarà amb un espectacle pirotècnic de Caballer FX i amb la música dels Dj’s Dany Asensy i Pablo Guerola.

 

La celebració d'esta festa de benvinguda al nou any sorgix d'un projecte de participació juvenil, ‘Recrea Mislata’, desenvolupat a finals de l'any passat al costat de tots els centres educatius amb l’objectiu de que els i les joves aportaren les seues idees i participaren de les decisions de la ciutat. Precisament, la celebració d'una festa de Cap d'Any va ser una de les propostes que els joves li van traslladar directament al propi alcalde. “En els últims mesos estem posant en marxa moltes de les propostes que sorgixen directament de processos de participació ciutadana, com ‘Recrea Mislata’ o ‘Mislata, La Suma de Totes i tots’, i este cas és el paradigma que la participació a Mislata sempre obté resposta i que complim una reivindicació generalitzada dels nostres joves”, afirma Carlos Fernández Bielsa.

 

L'Ajuntament posa així en marxa la primera edició d'esta celebració, i, com subratlla el regidor de Festes, Toni Arenas, “la festa és per a tots els públics; el que pretenem és que qualsevol assistent puga celebrar l'arribada del nou any amb la seua família o amb el seu grup d'amics, en un gran ambient festiu i amb totes les mesures de seguretat”.

 

Podrà accedir-se a la plaça a partir de les 23 hores i als 1.000 primers assistents se'ls repartirà cotilló i el raïm de la sort. D'altra banda, i per motius de seguretat, l'accés al recinte serà controlat i no es permetrà l'entrada amb botelles de vidre, botelles amb tap, llandes o elements perillosos.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 09 Desembre 2019 16:07