El Col·legi Almassil de Mislata celebra el Dia de la Pau

Dijous, 30 Gener 2020 17:14 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 211 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com cada 30 gener els i les alumnes dels diferents centres d'ensenyament de primària i infantil de Mislata, celebren el Dia Escolar de la Pau i la No Violència, un dia especial en la qual totes les activitats de la jornada van encaminades a fomentar valors de pau i fraternitat. En concret el Col·legi Públic Almassil, ha volgut acolorir les seues parets de rajola de vius colors, simbolitzant la necessitat de derrocar murs i així fomentar l'entesa entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.

 

Les qui s'han unit a esta divertida activitat han sigut la vicealcaldessa de Mislata, María Luisa Martínez Mora, i les regidores d'Educació i Infància, Ana María Julián i Lola Hortelano, les qui, pinzell en mà han volgut aportar el seu granet d'arena a visibilitzar la cultura de no violència i pau. La mateixa Martínez Mora destacava la importància d'esta mena d'activitats que promouen l'educació en valors. “Una educació inspirada en una cultura de no violència i pau, permet als més xicotets adquirir coneixements i actituds que els ajudaran a desenvolupar-se com a homes i dones crítics i compromesos amb els drets, que preferisquen parlar en comptes de colpejar i unir-se en lloc de barallar”, afirmava la vicealcaldessa.

 

A més, a la visita s'ha unit Elena Filella, Responsable d'Educació en Drets d'UNICEF Comunitat València, qui ha aprofitat la visita a l'Almassil per a recollir els diners recaptats pels xiquets i xiquetes del col·legi i que anirà destinat al programa GOTES, un projecte que té com a objectiu d'afavorir l'accés a l'aigua, sanejament i higiene als països més vulnerables

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 30 Gener 2020 17:15