Nits d'estiu cinematogràfiques a Mislata

Dimecres, 08 Juliol 2020 10:07 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 272 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata posa en marxa una nova edició del cicle de Cinema d'Estiu que arranca aquest cap de setmana. Del 10 de juliol al 5 de setembre, cada divendres i dissabte, els mislaters i mislateres podran acudir a una nova edició del programa de cinema a l'aire lliure per a les nits d'estiu de Mislata.

 

Aquesta clàssica cita estival de la programació cultural de la localitat es presente enguany amb un bon nombre de novetats. Per a començar, les pel·lícules podran veure's en la seua nova ubicació, el Parc de La Canaleta. El nou emplaçament respon a les necessitats derivades de les circumstàncies sanitàries i per a poder preservar una distància de seguretat entre els assistents.

 

L'alcalde la localitat, Carlos Fernández Bielsa, ha volgut posar l'accent en aquest aspecte, “que estiguem travessant uns moments tan complexos, no significa que deixem de fer la nostra vida. El cinema d'estiu comptarà amb totes les mesures perquè tot aquell que vulga vindre se senta segur i puga gaudir d'una bona pel·lícula”.

 

A causa de la pandèmia de la covid-19, s'han pres mesures excepcionals per a garantir la seguretat dels assistents. Per a poder acudir a alguna de les 17 pel·lícules que es projectaran, s'ha habilitat una web on poder reservar les entrades gratuïtes, màxim 2 per persona. Setmanalment, des del dimarts previ a les projeccions del cap de setmana, s'activarà la reserva de localitats numerades.

 

Per descomptat, màscares per a accedir i moure's pel recinte, gels hidroalcohòlics i distància interpersonal seran d'obligat compliment. A més, per a evitar aglomeracions, l'accés es farà escalonadament en tres torns diferenciats. Unes sessions que seran accessibles per a persones sordes, ja que les pel·lícules es projectaran amb subtítols.

 

Entre les ofereix destaquen èxits de cartellera com "Men in Black", "Ocean 8" o "Hotel Transilvania 3", pel·lícules guardonades en els Goya o els Oscars com "Dolor y Gloria" d'Almodóvar, "El Regne", "Bohemian Rhapsody" o "Green Book", o la comèdia valenciana “M’esperaràs?”.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 08 Juliol 2020 10:09