La vicealcaldessa de Mislata, nomenada Directora General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat

Dilluns, 07 Setembre 2020 10:43 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La vicealcaldessa de Mislata és des del divendres 4 de setembre, després del Ple del Consell, la nova Directora General de Ports, Aeroports i Costes de la Comunitat Valenciana, rellevant a Emilio Obiol. Així, des de hui la portaveu del govern municipal socialista ocupa un nou espai institucional que suma als que ja ostentava a l'Ajuntament de Mislata i en la Mancomunitat de L'Horta Sud.

 

Per a María Luisa Martínez, que compatibilitzarà este nou càrrec amb les seues responsabilitats municipals, “és un gran repte, que assumiré amb il·lusió i per al qual em serà de molta ajuda l'experiència acumulada en la gestió d'estos anys al nostre Ajuntament, una cosa de la qual no em desprendré, ja que continuaré ostentant la vicealcaldia, i les delegacions d'Hisenda i Seguretat Ciutadana, entre altres”. Segons ha explicat la vicealcaldessa, “és una alegria com tantes altres que he viscut en la gestió pública, i assumisc la confiança depositada amb moltes ganes d'afrontar-la i donar respostes i solucions a la ciutadania”.

 

En paraules de l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “el govern valencià suma amb María Luisa a una gran dona, que sempre ha treballat i lluitat per a millorar la vida de la gent del nostre poble; per a mi és un orgull que ara es valore la seua capacitat de treball per a aconseguir reptes ambiciosos en la gestió pública a nivell autonòmic”. Al que ha afegit que “Mislata sempre serà el primer”.

 

María Luisa Martínez és llicenciada en Administració d'Empreses, diplomada en ciències empresarials i va cursar un màster en Tributació i un curs d'Expert Tributari del Col·legi d'Economistes de València entre altres processos formatius que li han ajudat a abordar molts dels obstacles de la gestió municipal al llarg de l'última dècada.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 07 Setembre 2020 10:43