Mislata premia a l'alumnat del CEIP L'Almassil pel seu eslògan per a la Biblioteca Central

Dimecres, 28 Octubre 2020 17:03 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

"Si vols riure, plorar, aprendre i gaudir, un llibre has d’agafar”. Este serà el lema de la Biblioteca Central de Mislata durant l'any vinent. Els seus autors són els i les alumnes de 4t B del Col·legi Públic L’Almassil, i són els guanyadors del concurs que convoca anualment l'Ajuntament de la localitat coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Biblioteques.

 

La regidora de Cultura, Pepi Luján, al costat de part de l'equip de dinamització cultural, han visitat per sorpresa als guanyadors del col·legi L’Almassil per a portar-los la bona notícia i entregar-los el premi, tot això sota estrictes mesures de seguretat sanitàries. Per a Luján, esta activitat “busca que els xiquets i xiquetes coneguen bé què és una biblioteca, que la visiten i que la gaudisquen. En definitiva, animar-los al fet que passen temps en ella i creen un durador hàbit de lectura.”

 

El dibuix, amb el lema triat, passarà a formar part de la col·lecció que atresora la biblioteca mislatera i que decora les parets de l'edifici situat en ple cor del barri històric de Mislata. Luján apuntava que “tindre emmarcat el treball d'estos xics i xiques, i donar-li el valor que mereix, és una altra manera que s'acosten a les biblioteques i es fomente la lectura entre ells i elles.”

 

El premi, una nodrida col·lecció de llibres, és el fruit del treball de tota l'aula de 4t B, encara que tots els xiquets i xiquetes s'han afanyat a donar un fort aplaudiment i felicitar a Javier Gómez, de 9 anys, qui va ser el que va proposar el lema guanyador. Una frase que apareix dins d'una tela d'aranya llançada per un llibre que simbolitza a un conegut superheroi.

 

El concurs, convocat anualment per la regidoria de Cultura, va dirigit als cursos de 4t de Primària de tots els col·legis de Mislata. La idea és que els escolars expressen en una frase què és per a ells la Biblioteca, quins serveis oferix o què poden fer o descobrir allí.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 28 Octubre 2020 17:03