El CIPFP de Mislata, referent en la Formació Professional de la Comunitat Valenciana

Dilluns, 02 Novembre 2020 11:24 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 160 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Integrat Públic de Formació Professional de Mislata ha rebut al Director General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicia, i al Subdirector General de Formació i Qualificació Professional, Joan Sarrión, amb l'objectiu de conéixer de prop l'estructura i característiques de la Xarxa de Centres Integrats de Formació Professional. Al costat de l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora d'Educació, Ana María Julián, han mantingut una reunió amb la direcció del Centre, els qui han mostrat les eines que els han convertit en tot un referent en la Formació Professional de la Comunitat Valenciana.

 

La trobada ha servit per a posar de manifest l'interés i el treball del propi equip directiu del centre per a situar-se com un centre integrat referent en noves metodologies i en la implantació d'un sistema de qualitat en el seu funcionament. A més, el Director General ha pogut conéixer de primera mà la necessitat d'ampliació a nivell d'infraestructura del propi centre, així com d'incrementar el nombre de cicles en les diferents branques professionals de les quals ja disposa el CIPFP, entre altres, alguns punters en l'actualitat com podria ser el de Big Data.

 

Durant la trobada, Carlos F. Bielsa ha manifestat que "hem de continuar apostant per una formació de qualitat, i els professionals del futur necessiten tindre al seu abast les eines més modernes i secundar-se en noves tecnologies que ens permeten continuar avançant".

 

Amb els seus trenta anys d'història, el centre acull a més de 1.300 alumnes que estudien i es formen en unes excel·lents instal·lacions i amb un sistema de gestió de la qualitat que va permetre que es convertiren en el primer centre educatiu públic de tota la Comunitat Valenciana a obtindre el segell de qualitat segons la Norma ISO 9001:2008.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 02 Novembre 2020 11:25