Mislata contracta nou treballadors a través del programa EMCORP de la Generalitat

Dilluns, 02 Novembre 2020 14:18 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 157 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha reforçat la seua plantilla amb 9 nous treballadors i treballadores a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana, basat en subvencions d'iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat, per a la realització de diferents tipus d'activitats. Totes les contractacions són subvencionades pel servei LABORA, que a més ha sigut l'organisme encarregat de fer la selecció de les persones candidates, que havien d'estar ja inscrites en el servei com a demandants d'ocupació, d'acord amb els barems de la convocatòria pública.

 

El propi alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat dels tinents d'alcalde, Pepi Luján i Toni Arenas, i el regidor d'Ocupació, Alfredo Catalá, han donat la benvinguda a les noves incorporacions. Bielsa ha assegurat que estes noves ocupacions serviran per a "millorar el funcionament de l'administració i reforçar els serveis que oferim a la ciutadania, però el més important és que constituixen una nova oportunitat per a persones que estan en situació de desocupació".

 

L'alcalde els ha demanat que aprofiten este temps per a continuar desenvolupant-se professionalment i ha remarcat que “és un esforç molt important el que fa la ciutat de Mislata quant a generar ocupació per a ajudar a la gent que ho necessita, i més si cap ara en estos moments de màxima dificultat. Des del govern municipal sempre hem apostat per les polítiques socials per a tirar avant, i este és un exemple més que s'ha de sumar a la recent posada en marxa del Pla Social d'Ocupació Municipal i a la pròxima convocatòria del programa ECOVID”.

 

Entre els perfils seleccionats directament per LABORA gràcies a este pla EMCORP es troben auxiliars administratius, un encarregat d'obres i tècnics especialitzats en diferents àrees, com a Dret, Econòmiques, Periodisme, Gestió i Administració Pública i Informàtica. Totes estes persones desenvoluparan la seua labor durant els pròxims 6 mesos.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 02 Novembre 2020 14:18