Mislata presenta un ambiciós pla que repercutirà en més de mig milió d'euros per al comerç local

Dilluns, 16 Novembre 2020 16:12 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha aprovat un nou programa de concessió d'ajudes per a l'activació econòmica de la ciutat, emmarcat dins del Pla Global Estratègic de Mislata enfront de la Covid-19 que el govern municipal va activar el mes de maig passat amb l'objectiu de minimitzar els efectes que esta crisi sanitària està provocant en la població i en els nostres comerços.

 

Segons explica l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “el pla aprovat és un estímul directe a través de l'atorgament de subvencions per als comerços, l'hostaleria i les empreses de serveis del municipi. Però al seu torn, protegix l'interés general de la ciutadania de Mislata fomentant el consum en els mateixos a través d'uns xecs, resultant una compra més econòmica que beneficiarà a les persones que acudisquen als establiments de la ciutat”.

 

L'Ajuntament distribuirà un total de 250.000 euros en forma de xecs per valor de 10 euros, diferenciats per sectors econòmics, i dels quals es podran beneficiar 5.000 famílies mislateres. Segons concreta Toni Arenas, regidor de Comerç i Emprenedors, “la ciutadania podrà acudir amb el xec a un establiment i realitzar compres de productes o contractació de serveis pel doble del valor del xec que posseïsquen, per la qual cosa estimem que, com a mínim, l'impacte real en els establiments i empreses adscrits al programa serà de 500.000 euros”.


En definitiva, la finalitat d'estes ajudes és impulsar i dinamitzar l'activitat econòmica en el terme municipal de Mislata, i, amb la mirada posada en la pròxima campanya nadalenca, contribuir al foment del consum en els xicotets comerços, locals d'hostaleria i establiments de prestacions de serveis que s'han vist afectats per esta crisi sanitària i econòmica.

 

Informa Nou Horta. Mislata