Mislata habilita més de 400 noves places d'aparcament

Dimarts, 17 Novembre 2020 16:53 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha habilitat una nova zona d'aparcament en el municipi. En concret, es tracta de l'avinguda Llibertat-Miguel Ángel Blanco, que s'ha condicionat perquè a partir de demà albergue més de 400 places d'aparcament, de les quals 375 estan destinades a cotxes.

 

La zona s'ha adequat amb paviment d'asfaltat i pintura viària, i a més s'ha dotat d'enllumenat públic i d'una major accessibilitat, complint amb la normativa vigent. D'esta manera, la ciutadania podrà aparcar els seus vehicles com ho feia fins a l'actualitat en el pàrquing provisional pròxim, però amb una major urbanització adaptada.

 

Este pàrquing provisional, situat entre el carrer Hospital i l'avinguda Escultor Miquel Navarro, es tanca temporalment per l'inici de les obres d'adequació del futur recinte firal i aparcament públic. Quan eixes obres finalitzen, Mislata comptarà de nou amb eixa zona d'aparcament, però ja completament urbanitzada, accessible i amb prop de 850 places regulades, que se sumaran a les que s'habiliten ara.

 

Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa: "Amb el pas dels anys hem aconseguit minimitzar el problema de l'aparcament a Mislata, adequant solars i descampats, així com duent a terme una gestió eficient dels nostres aparcaments públics. I seguirem en eixa línia de treball, perquè és important reduir el temps de cerca d'aparcament, tant per la comoditat com pel respecte al medi ambient".

 

En finalitzar les obres del recinte, Mislata comptarà amb més de 1.250 places d'aparcament en la zona, adequades de forma per a apaivagar el trànsit, eixamplant voreres i prioritzant al vianant, i dotades dels serveis necessaris perquè la ciutadania puga aparcar els seus vehicles en un lloc segur.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 17 Novembre 2020 16:55