L'Ajuntament de Mislata consciencia contra la Violència de Gènere a través dels forns del municipi

Dijous, 19 Novembre 2020 16:03 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, novembre és el mes violeta a Mislata. Des de fa dèsset, l'Ajuntament de Mislata, a través de la Casa de la Dona, posa en marxa tot un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

 

Amb l'objectiu de traslladar a la ciutadania el missatge “Mislata contra la violència masclista. Si l’ajudes pot!", la regidoria de Dona i Polítiques d'Igualtat, ha repartit 50.000 bosses de pa entre els forns i les cantines dels instituts de Secundària de Mislata. Una manera de “traslladar el missatge contra la violència de gènere a la cotidianeitat dels veïns i veïnes i multiplicar així el seu efecte i, per tant, el seu poder de conscienciació més enllà de les exposicions o conferències”, aclaria Carmela Lapeña, regidora de Dona i Polítiques d'Igualtat.

 

La proposta, que ha tingut un excel·lent acolliment tant per part de les persones propietàries dels establiments com per la seua clientela, ja que queden gratament sorpresos en llegir el missatge de les bosses.

 

A més, una dels carrers amb major trànsit de la localitat, Miguel Hernández, i on se situa la Casa de la Dona, ha començat el dia amb els tapissos de la setena edició d' ‘Art al carrer’ una exposició de tapissos amb temàtica i lemes al·lusius contra la violència masclista, realitzats per artistes locals i diferents associacions de la ciutat, i organitzada per l'associació de Dones Progressistes de Mislata.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 19 Novembre 2020 16:05