Més de 300 persones majors de Mislata s'adapten a la formació en línia

Dimecres, 17 Febrer 2021 16:32 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 112 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com cada any, la regidoria de Persones de Majors de Mislata posa en marxa la Formació Sènior i l'Aula Universitària Sènior, dos propostes que busquen afavorir l'envelliment actiu, així com permetre socialitzar, adquirir, ampliar o actualitzar coneixements per al seu desenvolupament. Uns cursos que any rere any superen totes les expectatives i completen les seues places, inscrivint-se més de 300 persones majors.

 

En aquesta edició, i pels evidents motius sanitaris, la formació està realitzant-se completament en línia i a distància. Les circumstàncies impedien que persones incloses en grups de risc s'ajuntaren en una mateixa aula. Per això, la regidoria de Persones Majors, que dirigix Pepi Luján, va haver d'adaptar-se a les circumstàncies, i malgrat les reticències inicials de molts majors, el transcurs del curs està sent tot un èxit. Com explica Luján, “a molts dels nostres majors posar-se davant d'un dispositiu digital els donava pànic, però van acceptar el repte i ara s'han adaptat perfectament a les videoconferències, el correu electrònic i els xats de WhatsApp”.

 

Arribats a l'equador del programa, els i les alumnes sènior de Mislata han entregat els seus treballs i recollit els seus “deures” i pròximes activitats per a encarar aquesta segona fase dels cursos d'Hàbits Saludables, Arts Plàstiques, Noves Tecnologies i Formadors Voluntaris. Per part seua, l'Aula Universitària Sènior, que complix huit edicions, té entre les seues continguts Ètica i Economia, Globalització, Nous Paradigmes Econòmics o la lectura d'autors clàssics.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 16:32