El comerç i les associacions de Quart de Poblet exposen la seua oferta en una gran fira

Dijous, 01 Juny 2017 14:19 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 252 vegades

 

Quart de Poblet celebrarà els pròxims 3 i 4 de juny la Fira del Comerç i Associacions del municipi, en la qual està prevista la instal·lació de prop d'un centenar de carpes i s'han programat 40 activitats per a tots els públics, distribuïdes en quatre espais: l'escenari amb actuacions més massives, un d'exhibicions i sessions esportives a càrrec dels clubs de la localitat, un altre per als comerços i un tercer convertit en espai associatiu polivalent.

Organitzat per l'Ajuntament de Quart de Poblet amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants (ACQ) i d'entitats associatives, l'objectiu d'este esdeveniment és visibilizar i posar en valor la qualitat de l'oferta comercial local, i les múltiples propostes per a la ciutadania que oferixen les associacions del municipi, tal com subratllen des de les regidories de Comerç i Participació Ciutadana, que dirigixen Maite Ibáñez i Jose Acosta, respectivament, coordinadores de l'activitat.

La inauguració de la Fira, patrocinada per l'Ajuntament juntament amb Caixa Popular i Proxa, està prevista dissabte, 3 de juny, a les 18 hores. Durant les dues jornades programades, les persones assistents no solament podran accedir a interessants oportunitats de realitzar compres, sinó que també coneixeran l'ampli ventall de serveis i activitats que oferixen les associacions i entitats ciutadanes, i gaudiran d'exhibicions, tornejos i classes magistrals de diferents disciplines esportives, música, teatre, ball, cant, dansa, escacs, presentacions de llibres, exposicions, projeccions d'audiovisuals i xarrades. A més, els més xicotets tindran activitats específiques i la visita dels personatges de la Patrulla Canina, i no faltarà la dinamització de carrer. 

La regidora de Comerç, Maite Ibáñez, destaca que esta Fira “és una de les activitats anuals que des de l'Ajuntament impulsem amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de Quart, treballant al costat de l'Associació de Comerciants. En este sentit, acabem de publicar les bases dels primers Premis Q al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora, que lliurarem en una gran gala per a contribuir també a subratllar tres qualitats del nostre comerç: la sostenibilitat, l'accessibilitat i l'excel·lència”.

Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana, Jose Acosta, incidix que “és important generar espais que actuen com a aparador des del qual les associacions puguen donar-se a conèixer i deixar constància del tot el que aporten al municipi, que és molt. Acabem de presentar un estudi pioner, realitzat per la Fundació Horta Sud, el Grup de Treball d'Associacions i l'Ajuntament, en el qual s'avalua eixa aportació i es demostra que les associacions de Quart mobilitzen una quantitat de recursos econòmics que multiplica per 3 la quantia inicial rebuda per les diferents administracions públiques, a més de generar cultura, preservar el nostre patrimoni, crear oportunitats i llocs de treball, dinamitzar la vida esportiva i social i, en definitiva, contribuir al fet que Quart de Poblet siga referent en nombrosos àmbits”. Precisament, la Fundació Horta Sud serà l'encarregada de presentar este informe dissabte, a les 20.35 hores, en l'espai associatiu.

L'Ajuntament també estarà present en l'esdeveniment, en el qual personal municipal ajudarà a qui ho desitge a votar on line en el procés de pressupostos participatius, pel qual els veïns i veïnes van a decidir a quines inversions es destinen 150.000 euros dels comptes municipals per a enguany.

El programa complet de la Fira es pot consultar en la pàgina web municipal www.quartdepoblet.es i en xarxes socials: Facebook (Ajuntament de Quart de Poblet) i Twitter (@quartdepoblet). 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 01 Juny 2017 14:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.