Quart de Poblet es bolca amb el comerç i les associacions del municipi en la seua fira anual

Dilluns, 05 Juny 2017 17:01 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 258 vegades
La alcaldesa, Carmen Martínez, y representantes de la corporación municipal junto al presidente de ACQ, Juan Borrego La alcaldesa, Carmen Martínez, y representantes de la corporación municipal junto al presidente de ACQ, Juan Borrego

La Fira del Comerç i Associacions de Quart de Poblet ha estat un èxit de participació, a pesar que la pluja va impedir que es desenvolupés tota l'agenda prevista. Centenars de veïns i veïnes van acudir al carrer Azorín i el seu entorn per gaudir de l'àmplia oferta que tant des del punt de vista comercial i de serveis, com des de l'àmbit associatiu, tenen al seu abast.

La Fira ha servit també per a acostar a la ciutadania a iniciatives impulsades des de l'Ajuntament amb una important repercussió, com la votació de pressupostos participatius, en la qual els veïns i veïnes decidiran a quines inversions es destinen 150.000 euros dels comptes públics per este any, i en la qual van poder participar "in situ", assistits per personal municipal.

També s'ha presentat la Guia d'Associacions locals, l'informe de l'avaluació de l'impacte associatiu en el desenvolupament del municipi i en la campanya que ha engegat el Consell Municipal de la Infància per conscienciar als propietaris i propietàries de gossos que han de recollir els excrements de les seues mascotes.

L'alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pels regidors de Comerç i Participació Ciutadana, Maite Ibáñez i Jose Acosta, respectivament, entre altres membres de la corporació, ha agraït la implicació en esta fira de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), presidida per Juan Borrego, i de les associacions i entitats ciutadanes presents. "A Quart de Poblet ens agrada el treball en equip perquè el resultat sempre és molt millor. Tenim un comerç local que oferix qualitat, proximitat i garantia. Tenim unes associacions compromeses i dinàmiques, que revertixen a Quart el triple del que reben de les institucions. És necessari ajudar-los a consolidar-se i al fet que els veïns i veïnes coneguen tot el que els aporten; sàpiguen que tenen cobertes les seues necessitats a tots els nivells sense sortir del nostre poble, i d'aquí l'organització d'esta Fira", ha valorat l'alcaldessa.

En la Fira s'han instal·lat més d'un centenar de carpes i han romàs oberts quatre espais comuns: l'escenari amb actuacions més massives, un d'exhibicions i sessions esportives a càrrec dels clubs de la localitat, una altra per als comerços i una tercera convertida en espai associatiu polivalent.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 05 Juny 2017 17:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.