Concert de música sacra amb la participació estel·lar de la soprano valenciana Marina Monzó a Quart de Poblet

Dijous, 29 Març 2018 21:05 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 211 vegades

 

 

El “Orfeó Veus Ajuntes” i l'orquestra de la “Agrupació Musical l’Amistat” van oferir dimarts passat, 27 de març, en la Parròquia de la Puríssima de Quart de Poblet, el tradicional “Concert de Música Sacra”, amb la participació estel·lar de la soprano valenciana Marina Monzó. Aquesta jove, natural de Quart de Poblet, de tan sols 23 anys, “és una de les veus més prometedores de la seua generació”, segons ha publicat la prestigiosa revista d'òpera “Platea Magazine”.

En amb prou faenes dos anys de trajectòria professional, la jove quartera ja ha actuat en l'òpera de Bilbao, en el Teatre Real de Madrid, en l'òpera de Las Palmas, a la Corunya i Vigo, en el “Rossini Opera Festival” de Pesaro (Itàlia) i en el Teatre Filharmònic de Verona.

 

Marina emociona amb l'Au Maria de Caccini

En el concert celebrat el dimarts, Marina Monzó va emocionar amb una supèrbia i delicada interpretació de el “Au María” de Caccini. Era el fermall final d'un concert en el qual la jove Marina, acompanyada per el “Orfeó Veus Ajuntes” i la “Orquestra l’Amistat”, també va cantar el “Laudate Dominum” de W.A. Mozart. A més d'aquestes obres, l'orfeó i l'orquestra, dirigits per Pablo Gimeno i Isidro Coll, van interpretar obres de Brukner, Fauré, Haendel i Lamote de Grignon.

 

Pròximes estacions: Madrid, Nàpols i Beijing

Marina Monzó té un complet calendari que la portarà a actuar al maig en el Teatre de la Zarzuela (Madrid), on interpretarà “La Tavernera del Port”, a l'estiu cantarà en el mític Teatre Sant Carlo, el temple de la lírica de Nàpols, on interpretarà la Gilda del Rigoletto, i al novembre viatjarà a Beijing (Xina) per a ser Zerlinna en Don Giovanni.

 

De la banda a l'òpera

Marina Monzó va començar els seus estudis musicals als 4 anys, en la “Escola Coral Veus Ajuntes” de Quart de Poblet. Més tard s'inicia amb la flauta travesera en la banda de la “Agrupació Musical l’Amistat”. En 2010 inicia els estudis de cant en el Conservatori Professional de València amb Patricia Llorenç i Pilar Moral. Des de 2014 pren classes regularment amb la soprano Isabel Rei.

 

Concert de marxes processionals i Setmana Santa d'Hellín

D'altra banda, la banda de música de la “Agrupació Musical l’Amistat” va oferir el passat 23 de març un concert de marxes processionals en la parròquia de la Puríssima, sota la direcció del seu mestre, José Onofre Díez Monzó. El pròxim 29 de març, la centenària banda de Quart participarà, per decimosegundo any consecutiu, en la “Setmana Santa” d'Hellín (Albacete), acompanyant a la Real Confraria de La nostra Senyora del Dolor.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 29 Març 2018 21:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.