El Grup Popular de Quart de Poblet denuncia que els socialistes engeguen la seua maquinària electoral en els plens de la corporació

Dijous, 27 Setembre 2018 12:34 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 103 vegades

Una vegada més, la precampanya dels socialistes s'ensenyoreix del ple municipal per a transformar el saló plenari en el plató des del qual gravar i lluir en fastuosos vídeos una gestió que la realitat demostra inexistent.

El ple municipal celebrat aquesta setmana ha sigut una clara mostra d'aquesta voluntat de convertir el ple en un escenari, l'opció és senzilla i no és la primera vegada que la veiem; s'elimina de contingut el ple per a evitar el debat, i es dediquen uns minuts al lluïment personal per a ser gravats i reproduïts després en diferents mitjans.

A més, aquesta estratègia, per la qual el PSOE trasllada a la Junta de Govern les decisions importants, permet eludir el debat amb tots els partits en el ple de la corporació

Cal assenyalar que aquesta estratègia porta a realitzar plens en els quals es tracta de justificar la convocatòria amb debats sobre aspectes com la Llei de Contractes del Sector Púbic, una Llei sobre la qual aquest Ajuntament no té, ni tindrà competències.

Aquesta Llei, és una trasposició d'unes directives Europees, sobre la qual l'Ajuntament de Quart de Poblet, no tenim ni capacitat, ni competències de modificar-la, ja que açò hauria de tractar-se en les Corts Generals, que és el lloc legitimat per a açò.

Per desgràcia, no és la primera vegada que els regidors socialistes confonen les seues atribucions elevant a ple proposades que gens tenen a veure amb la gestió municipal.

Per contra, de nou vam tornar a veure com el ple es veia obligat a aprovar una nova modificació de crèdit, fruit de la improvisació i la mala gestió dels recursos públics. En aquesta ocasió la modificació de crèdit afectava a partides tan importants com la lluita contra la violència de gènere o el desenvolupament de millores en infraestructures.

Per als Populars, la convocatòria d'un ple sense amb prou faenes contingut, suposa una mostra del tarannà i escassa voluntat de diàleg, al mateix temps que una maniobra per a aplicar mesures sortejant el control del ple municipal.

 

Informa Nou Horta. PP Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 27 Setembre 2018 12:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.