El programa d'Alfabetització i Aules d'Espanyol per a Immigrants de la Lliga Espanyola de l'Educació i la Cultura a Quart de Poblet celebra l'inici de curs

Dilluns, 01 Octubre 2018 14:08 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 140 vegades

El programa d'Alfabetització i Aules d'Español per a Persones Immigrants, que gestiona la Lliga Espanyola de l'Educació i la Cultura Popular a través d'un conveni amb l'Ajuntament, ha celebrat amb una trobada intercultural lúdica l'inici del curs. A la jornada ha assistit la regidora d'Educació, Cultura i Igualtat, Cristina Mora. La jornada va concloure amb una degustació de gastronomia algeriana, marroquina, índia, xinesa i espanyola. .

La Lliga és una organització no governamental i aquest programa està cofinançat per la Unió Europea, a través del Fons d'Asil, Immigració i Integració i pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social (Secretaria General d'Immigració i Emigració-Direcció General de Migracions), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Quart de Poblet. 

Les alumnes que assisteixen en l'actualitat a les classes procedeixen d'Algèria, el Marroc, Índia, Xina i Brasil; quatre continents  (Europa està present en la formadora) units en un programa que té excel·lents resultats.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 01 Octubre 2018 14:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.