L’Ajuntament de Quart de Poblet inicia ja les obres del carril bici al polígon industrial

Divendres, 21 Desembre 2018 13:40 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 145 vegades

L’Ajuntament de Quart de Poblet està iniciant ja les obres previstes en el marc del projecte subvencionat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a millorar les àrees industrials. Els treballs han començat al Polígon Nou d’Octubre, però el projecte afecta també al de Masia d’Espí. L’objectiu és reordenar-los, millorar la seua imatge dotant-los de més espais verds, crear una eina web per a amplificar la difusió de les activitats que en ells es realitzen i, com a principal novetat que l’equip de govern porta anys estudiant i va incorporar al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) consensuat amb la ciutadania, connectar-los amb el cas urbà i amb altres poblacions mitjançant un carril bici.

En total, la inversió de l’Ajuntament en les àrees industrials municipals en 2018 és d’entorn de 800.000 euros, sumant l’aportació del IVACE. A més de la partida de 100.000 euros assignada en cada pressupost, s’han realitzat diverses actuacions amb càrrec al romanent de 2017, entre elles, recentment es va culminar una campanya que ha permés retirar 900 m3 d’enderrocs i residus de diferent índole. S’està escometent també l’asfaltat del carrer Riu Vinalopó. 

Amb l’objectiu de continuar en aquesta línia de millora, amb projectes de gran importància per a un futur immediat com la implantació de Sistemes de Drenatge Urbà Sostenible (SUDS), que permetran urbanitzar una part del polígon en la qual la CHJ no ho autoritzava, el primer tinent d’alcalde, Juan Medina, s’ha reunit amb la recentment creada Associació Empresarial de Quart de Poblet (AEQP), presidida per Alejandra Pinto, per a comentar les actuacions en marxa i analitzar els projectes que s’aniran abordant, rebent d’aquesta forma les propostes de la representació del teixit empresarial, que també està present en el Consell Econòmic Social, òrgan consultiu en la presa de decisions de gestió municipal.  

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 21 Desembre 2018 13:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.