La Mancomunitat del Barri del Crist aprova un parc amb pipican en terme de Quart de Poblet

Dijous, 27 Desembre 2018 12:10 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 127 vegades

La Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist, Aldaia-Quart de Poblet, ha inclòs en el pressupost per a 2019 la construcció d'un nou parc, que estarà situat en sedes parcel·les existents al carrer Arnau de Vilanova, cantonada amb carrer Nou, en terme municipal de Quart de Poblet. La seua superfície és de 1.673,64 metres quadrats. 

Amb aquesta actuació, es dóna resposta a una demanda dels veïns i veïnes de la zona, que ha sigut possible gràcies a les gestions realitzades des de l'Ajuntament de Quart de Poblet amb l'objectiu d'aconseguir la cessió gratuïta dels terrenys al consistori per part dels seus propietaris. “És una excel·lent notícia per al Barri del Crist, que veu créixer les seues zones verdes, especialment en un àmbit que limita amb l'àrea industrial, en el qual existia una necessitat d'aquest tipus d'espai públic, però la propietat era privada, afortunadament hem salvat aquest escull”, explica la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez. 

En concret, per al desenvolupament urbanístic de l'àmbit en el qual es troben les finques a les quals pertanyen les parcel·les cedides es va presentar un Programa d'Actuació Integrada (PAI), aprovat per l'Ajuntament, que va adjudicar la condició d'agent urbanitzador a l'Agrupació d'Interès Urbanístic AR-4 Eix Barri. 

En virtut de això, en el moment en què es produïra la reparcel·lació d'aquesta zona per al desenvolupament del PAI, els propietaris de les parcel·les haurien de cedir-les per a ús públic, reservant-se la resta de la seua propietat per a edificar. Gràcies al conveni subscrit ara, la qual cosa fan és avançar la cessió sense cost algun per a les arques municipals, amb reserva d'aprofitament, és a dir, mantenint els seus drets edificatoris en aqueixes finques. 

El parc s'ha dissenyat de manera que tinga diverses funcionalitats. D'una banda, disposarà de jocs infantils i d'una zona de descans amb espai verd. Per una altra, s'ha previst un pipi can.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 27 Desembre 2018 13:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.