L'Escola de Famílies de Quart de Poblet tanca curs amb 137 participants i un excel·lent de nota

Dimecres, 08 Mai 2019 09:51 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 60 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d'Educació, dirigida per Cristina Mora, ha tancat amb èxit la nova edició del programa Escola de Famílies,  que va finalitzar el mes d'abril. Un total de 137 persones han participat en els quatre tallers programats amb les següents temàtiques: "Com sobreviure als deures.", "Addicció a videojocs online. Com actuar?", "De què parlem quan diem que l'educació és la clau per a construir la igualtat?" i "Educació positiva, la resposta davant conductes no desitjades". A més dels pares i mares, les sessions s'han complementat amb un servei de ludoteca infantil, en la qual han participat al voltant de 50 xiquetes i xiquets.

 

L'objectiu principal de l'Escola és oferir a la  família  un espai clau per a aprendre aspectes importants de l'educació dels seus fills i filles. Les xarrades han sigut pensades per a enfortir el seu paper educador, oferint espais per al dialogue i l'intercanvi d'experiències, així com l'assessorament per part d'especialistes.

 

L'èxit del programa no està només en la participació, sinó també en l'excel·lent  valoració que es desprén de les avaluacions realitzades per les persones participants (4,5 sobre 5), és a dir, una puntuació d'excel·lent. La sessió amb major assistència (43 persones) ha sigut la que ha abordat el tema de la criança positiva.

 

La Regidoria està treballant ja en l'organització de la pròxima convocatòria del programa, que es realitzarà després de l'estiu, quan el curs escolar estiga en marxa.

 

  

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 08 Mai 2019 09:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.