La Associació Cultural Clavaris de Sant Onofre de Quart de Poblet celebrarà una jornada de portes obertes el 10 de juny

Divendres, 07 Juny 2019 10:41 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 51 vegades

 

El pròxim 10 de juny la Associació Cultural Clavaris de Sant Onofre de Quart de Poblet realitzarà una jornada de portes obertes amb diversos actes per a tractar de donar a conèixer als veïns i visitants les activitats la Clavaria.

 

La jornada de portes obertes, que es realitza per segon any consecutiu, constarà d'una exposició d'una maqueta, obra d'Avelino Torres, basada en el recorregut que realitza la Clavaria per l'avinguda Sant Onofre; parades ambulants i jocs tradicionals. 

 

Enguany, com a novetat, la Clavaria ha preparat un concurs per als més joves. La idea és arribar al públic més jove perquè s'involucren amb la cultura festiva i les tradicions de Quart de Poblet. Els més joves, que adquirisquen la polsera de Sant Onofre, podran participar en el sorteig d'entrades per al festival **LatinFest i per al festival Medusa. Per a això hauran de pujar una foto a les seues xarxes socials etiquetant a @ClavarisSantOnofre, @Medusa_Festival i @LatinFest2019

 

Aquest esdeveniment s'emmarca dins de la nova política de la nova directiva, presidida per Víctor Pérez, que vol escometre canvis, novetats i grans notícies per a les festes patronals de Sant Onofre “perquè tant els veïns de Quart de Poblet com els veïns d'altres municipis de l'Horta i de la província de València puguen gaudir de les festes del nostre poble”.

 

A més, els assistents a aquest acte podran gaudir d'un aperitiu, gràcies a la col·laboració de Maxi Cash, Coca-Cola, AMSTEL, Vetlar-te i VFV Produccions.

 

L'horari d'aquesta jornada serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 07 Juny 2019 10:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.