Carmen Martínez, reelegida alcaldessa de Quart de Poblet

Dilluns, 17 Juny 2019 12:02 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 83 vegades

 

Carmen Martínez Ramírez ha estat reelegida alcaldessa de Quart de Poblet amb el vot dels seus companys i companyes , dissabte 15 de juny, després de jurar el seu càrrec de regidora, amb la resta dels membres de la corporació municipal, integrada per 12 edils del grup municipal socialista, 3 del Partit Popular, 3 de Compromís, 2 de Sí es pot Quart de Poblet i 1 de Ciutadans.

 

En aquesta nova legislatura, repeteixen 13 dels 21 regidors de la passada, configurant així una corporació caracteritzada per unir joventut i experiència.

 

Martínez, un cop més, ha volgut recordar que "sóc l'alcaldessa de tots els quarters i quarteres; aquesta és la voluntat que m'ha guiat, em guia i em guiarà en tota la meva trajectòria política: la de servir a totes les persones sense exclusió ".

 

En aquest sentit, s'ha definit com "una veïna més de Quart de Poblet, que creu en la humilitat com un dels pilarse del bon govern" i ha assegurat que "sola no sóc res. Us necessite en aquest repte compartit de millorar dia a dia el nostre poble ".

 

La ja alcaldessa ha recordat que els veïns "han triat majoritàriament i sense fissures un govern de progrés, d'esquerres i, per tant, compromés amb les persones, que antepose Quart de Poblet a qualsevol interés partidista".

 

"Un govern que seguisca posant en valor la marca Quart com a segell de qualitat en serveis públics, de benestar social, d'ocupació, de cultura, d'educació, de sostenibilitat, un model replicat per altres, un govern municipal ferm davant d'altres institucions quan es tracte de reivindicar el que en justícia correspon al nostre poble, que treballe per les famílies, la infància, la joventut, la gent gran ... ".

 

També ha volgut recordar en el seu discurs a la socialista Carmen Alborch, feminista referent del socialisme, repetint les seues paraules "aquí estem pel bé comú".

 

Durant la seua intervenció, Carmen Martínez ha mostrat el seu agraïment als veïns i veïnes de Quart per la seva fidelitat i afecte, així com als seus companys i companyes socialistes, a tots els regidors i regidores que en els últims 40 anys han representat a Quart, a els dos alcaldes que la van precedir en el càrrec: Onofre Colomer i Ramon Segarra, també socialistes, ia la seua família.

 

L'alcaldessa ha finalitzat el seu discurs com ja va fer fa quatre anys, reivindicant el seu compromís personal, però també el de l'Ajuntament i el del municipi, amb la igualtat entre homes i dones i en contra de la violència de gènere.

 

Si el 2015 va voler reconéixer a la primera alcaldessa democràtica d'Espanya, María Domínguez Remón, en aquesta ocasió va citar la filòsofa i catedràtica d'Ètica de la Universitat de València, Adela Cortina, fent seva la frase "la política s'hauria de dedicar a crear una bases de justícia perquè la gent porte a terme els seus projectes de felicitat ". "I a això ens dedicarem en cos i ànima. Vull mirar als ulls als meus veïns i veïnes i sentir que en alguna cosa he contribuït a la seva felicitat ", ha conclòs. 

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 17 Juny 2019 12:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.