Conveni amb AEQP pel foment del teixit associatiu empresarial a Quart

Dimarts, 06 Agost 2019 12:03 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 183 vegades

 

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació Empresarial de Quart de Poblet (AEQP) amb l'objectiu de fomentar, promocionar, ordenar i desenvolupar el teixit associatiu empresarial del municipi. L'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d'Ocupació i Promoció econòmica, Ángel Lorente, es va reunir el passat 25 de juliol amb la presidenta de AEQP, Alejandra Pintos, així com amb altres membres de l'associació.

 

A través d'aquest conveni, el Consistori pretén no solament promoure l'ocupació i el teixit empresarial, sinó també modernitzar la situació de les àrees empresarials i industrials, a través de la subvenció concedida a AEQP.

 

Segons arreplega el document, “l'Ajuntament té la voluntat de donar via a la participació de la ciutadania a través d'una política que facilite els recursos públics per al desenvolupament de projectes i activitats d'interès per a la ciutadania de Quart de Poblet”.

 

En concret, es realitzaran campanyes de sensibilització per a fomentar iniciatives empresarials de desenvolupament i modernització en les àrees empresarials i industrials de Quart. A més, es donaran suport i potenciaran les estratègies de desenvolupament de l'associacionisme empresarial.

 

Un altre dels punts que arreplega aquest acord és que el Consistori posarà a la disposició de l'associació, de manera puntual, instal·lacions per al desenvolupament de les activitats previstes. 

 

Amb la finalitat de supervisar la correcta gestió i justificació de la subvenció es crearà una comissió de gestió en la qual participarà un representant de cada entitat signant.  

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 06 Agost 2019 12:05

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.