Quart de Poblet organitza el curs 'Quart netejant roba d'injustícies'

Dimarts, 01 Octubre 2019 13:41 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 128 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de les àrees de Serveis Socials i Joventut, i al costat de la Fundació SETEM, ha organitzat el curs de formació "Quart netejant roba d'injustícies. Introducció a metodologies per a treballar la campanya Roba Neta en projectes educatius", l'objectiu dels quals és sensibilitzar a la ciutadania sobre la vulneració dels drets humans en la indústria tèxtil a través de la campanya Roba Neta.

 

El curs, que compta amb una duració de 10 hores, està destinat a agents de joventut, proporcionant-los eines que els permetran dur a terme una labor de sensibilització en els cursos de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat en els centres educatius del municipi.

 

En la formació es tractaran aspectes com la vulneració dels drets humans, l'afectació mediambiental, el consumisme o els productes tòxics, tractant d'acostar a la ciutadania models alternatius de consum en l'àmbit de la indústria tèxtil que promoguen un món més just.

 

Amb aquesta campanya es denuncia el consum massiu i compulsiu en una economia com la tèxtil, dominada per corporacions i grans capitals, per a potenciar l'aparició d'un nou perfil de persona consumidora, més conscient de la repercussió dels seus actes de consum, més informada i més activa.

 

El curs es realitzarà els dies 7, 8 i 15 d'octubre, de 17 a 20 hores, a Quart Jove, en coordinació amb les Cases de Joventut, i la inscripció pot realitzar-se en https ://forms.gle/2TL9pYAFfazZxzay8.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 01 Octubre 2019 13:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.