L'Ajuntament de Quart de Poblet lliura les beques municipals a 23 estudiants universitaris i de màster

Dimarts, 22 Octubre 2019 12:14 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 166 vegades

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, al costat de la regidora d'Educació, Consue Campos, va lliurar ahir a la vesprada les beques a estudiants universitaris i de màster, concedides per l'Ajuntament. Aquest curs, han sigut 23 les persones beneficiàries d'aquestes ajudes, que superen els 13.000 euros. A més, ja es pot consultar el llistat provisional d'ajudes al transport per a joves estudiants.

 

Per al present curs, l'Ajuntament ha destinat un total de 145.000 euros en ajudes i beques municipals, des d'Educació Infantil a la Universitat, incloent transport i els estudis de música i dansa.

 

Actualment, es troba obert el termini per a demanar cita prèvia per a les Ajudes d'Infantil, les sol·licituds de la qual es podran presentar del 23 d'octubre al 15 de novembre. Quant a la convocatòria de les beques per a Universitat i Màster per al curs 2019-2020, a les quals s'ha destinat un pressupost de 23.000 euros, s'obrirà el termini de cita prèvia l'11 de maig i les sol·licituds podran presentar-se del 13 al 29 del mateix mes.

 

Paral·lelament a aquests programes, el Pla per a l'Ocupació Jove contempla beques formatives remunerades per a estudiants, que treballen durant tres mesos en departaments municipals, obtenint d'aquesta forma una ajuda per a costejar els seus estudis i una experiència que incrementa les seues opcions d'inserció laboral.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 22 Octubre 2019 12:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.