Quart de Poblet rep tres guardons del programa "Vils en Flor"

Divendres, 08 Novembre 2019 11:41 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 260 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Quart de Poblet ha aconseguit, per segon any consecutiu, tres Flores d'Honor com a distinció del programa "Vils en Flor", la qual cosa situa al municipi entre un dels millors valorats quant a zones verdes i gestió sostenible es refereix. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), té per objectiu reconéixer la millora i potenciació dels espais verds urbans i la seua gestió sostenible en els municipis valencians, així com l'educació ambiental i la consciència ciutadana.

 

El regidor d'Urbanisme i Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, va ser l'encarregat de recollir el premi en la gala d'aquesta segona edició de "Vils en Flor" que es va celebrar el divendres 25 d'octubre a Torrent. Juan Medina, a més d'agrair al jurat per reconéixer l'esforç que es duu a terme des de l'Ajuntament en aquest tipus de projectes, ha recalcat que el propòsit de participar en aquest programa és el de continuar amb el desenvolupament sostenible del municipi, utilitzant-lo com una potent eina per a conscienciar de la importància de la preservació del medi ambient i així promoure tant la qualitat de vida dels seus habitants com la qualitat ambiental.

 

El jurat ha volgut destacar, d'una banda, la gran labor de regeneració de les riberes del Túria que de forma pionera va emprendre l'Ajuntament abans que s'executara el projecte de l'actual Parc Fluvial. Per una altra, l'aposta del Consistori per la implantació d'estratègies urbanes sostenibles com l'aplicació de Sistemes de Drenatge Urbà Sostenible (SUDS) o la regeneració urbana i l'ampliació dels espais verds del municipi, que s'emmarca en l'estratègia EDUSI, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya (POPE) 2014-2020.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 08 Novembre 2019 11:43