Quart de Poblet celebra la seua tradicional marxa solidària per l'alzheimer

Dijous, 21 Novembre 2019 15:31 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 296 vegades

 

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha celebrat la seua tradicional marxa solidària per l'alzheimer, activitat que tanca els actes iniciats al setembre en el marc de la campanya de sensibilització i de promoció de la recerca d'aquesta malaltia i que va haver d'ajornar-se pels problemes meteorològics.

 

Les persones participants en la marxa han aportat una quantitat simbòlica que l'alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada per la regidora de Persones Majors, Victoria García, i altres membres de la corporació, ha lliurat a la vicepresidenta de l'Associació de Familiars d'Alzheimer València (AFAV), Inmaculada Lidón, just abans d'iniciar-se l'activitat.

 

La ruta, que ha estat dissenyada perquè fos accessible tant per a les persones majors, algunes d'elles amb alzheimer, com per a aquelles amb diversitat funcional, ha partit de l'Ajuntament fins al Centre d'Interpretació de la Naturalesa del Parc Fluvial del Túria. Una vegada finalitzada, s'ha realitzat una masterclass de zumba en el poliesportiu, en la qual ha col·laborat el grup de gimnàstica de manteniment.

 

L'activitat ha comptat amb una alta participació de persones residents del Centre de Dia i Residències de l'Ajuntament i d'usuàries i usuaris del Centre Ocupacional per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual i d'usuaris i usuàries del Centre Ocupacional per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 21 Novembre 2019 15:33