Quart de Poblet beca a la millor alumna del projecte tesis

Dimarts, 03 Desembre 2019 13:01 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 152 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l'àrea d'Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix el regidor Ángel Lorente, ha becat a l'alumna que millor expedient acadèmic ha obtingut en la realització del primer itinerari formatiu del projecte TESIS, "Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials". Aquesta beca d'excel·lència té com a objectiu servir com a complement formatiu i professional al curs realitzat, centrat en les àrees de les energies renovables i la sostenibilitat.

 

Així, durant sis mesos, l'alumna seleccionada realitzarà funcions pròpies de les ocupacions relacionades amb aquesta formació, com són l'organització, neteja i inventariat en espais oberts i instal·lacions industrials municipals del Centre d'Ocupació i Desenvolupament, dels centres escolars i de les instal·lacions esportives.

 

Per aquest certificat de professionalitat, han passat catorze alumnes i alumnes en una formació composta de 130 hores teòriques i 80 d'aplicació pràctica. A més, se'ls ha format en matèries com a alfabetització informàtica, anglés tècnic, aspectes mediambientals, sensibilització en igualtat d'oportunitats i tècniques de cerca d'ocupació per a augmentar la seua ocupabilitat. De manera addicional, les persones participants han pogut gaudir de tallers oferits per empreses del sector que els han permés conéixer la realitat del mateix i els han preparat per a afrontar els processos de selecció. Al mateix temps han realitzat pràctiques no laborals, augmentant el seu grau de qualificació professional.

 

El projecte TESIS (Treballs en Entorns Sostenibles per a la Inclusió Social), susceptible de ser cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia DUSI municipal, contempla dues beques d'excel·lència, una per especialitat, per la qual cosa en el moment que finalitze el certificat de professionalitat d'energies renovables, actualment desenvolupant-se, una de les persones d'aquest grup, s'unirà a aquesta beca.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 03 Desembre 2019 13:03