El Consell Municipal de la Infància de Quart de Poblet tria les seues propostes en els Pressupostos Participatius

Dijous, 09 Gener 2020 14:25 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consell Municipal de la Infància (CMI) de Quart de Poblet torna a posar veu als xiquets i xiquetes del municipi dins del procés de Pressupostos Participatius 2020. Així, en la jornada celebrada el 9 de gener, a la qual van assistir la regidora d'Educació, Consue Campos, i el regidor de Govern Obert, Jose Acosta, els i les integrants del consell van poder seleccionar cinc actuacions de les deu propostes, a les quals es destinarà un pressupost total de fins a 200.000 euros.

 

Tant el procés participatiu com les deu mesures van ser explicats en una jornada prèvia per la tècnica de Govern Obert i el mateix regidor. En aquesta, els i les membres del CMI van poder plantejar els seus dubtes i conéixer de prop la importància de la participació ciutadana.

 

A més d'en el Consell Municipal d'Infància, la campanya de pressupostos participatius, desenvolupada des de l'àrea de Govern Obert, s'ha acostat a diferents col·lectius i a la ciutadania en general. Així, durant el procés de votació que ha tingut lloc del 5 de novembre al 10 de gener, s'han col·locat carpes en diferents punts del municipi per a explicar les propostes i ajudar a usar l'aplicació. D'igual manera, s'ha acudit a la Residència de Dia, facilitant als usuaris i usuàries la seua participació.

 

En aquesta edició, la votació s'ha pogut realitzar a través de l'aplicació mòbil iParticipo, una eina que es caracteritza pel seu fàcil maneig i una interfície clara i atractiva.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 09 Gener 2020 14:27