El CED de Quart de Poblet fa una xarrada informativa dins de la campanya 'Volem conéixer-te'

Dimarts, 14 Gener 2020 13:43 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 134 vegades

 

 

El Centre d'Ocupació i Desenvolupament (CED) de l'Ajuntament de Quart de Poblet celebrarà demà a les 9.30 hores la primera xerrada oberta de l'any dins de la campanya informativa "Volem conéixer-te". Es tracta d'unes jornades, organitzades segons les demandes i necessitats de la ciutadania, en les quals es donen a conéixer tots els serveis que es desenvolupen des del centre i la millor manera d'emprar-los, a més d'acompanyar a les i els assistents en el procés d'apuntar-se a la borsa de treball.

 

Gràcies a aquestes activitats d'orientació grupal, es crea un espai que permet conéixer de primera mà les realitats dels usuaris i usuàries, les seues característiques i interessos o objectius en el seu procés de cerca d'ocupació, la qual cosa permet planificar noves xarrades més focalitzades i millorar els processos de la borsa de treball.

 

La jornada, desenvolupat des del Servei Integral d'Orientació (SIO), se celebrarà en el mateix Centre d'Ocupació i Desenvolupament, situat al carrer Jose María Coll, 8, amb una duració d'una hora i mitja. Qualsevol interessat i interessada pot acudir, ja que es tracta d'una jornada oberta a tota la ciutadania.

 

Aquesta campanya, que es realitza des de l'última setmana d'octubre de 2019, ha tingut un total de 113 inscripcions, de les quals 65 van participar activament en les huit activitats grupals que s'han realitzat el centre. Al mateix temps ha facilitat el contacte amb les persones usuàries que s'han inscrit en el servei d'orientació en l'últim període.

 

Un acostament que s'ha constatat amb l'increment que ha tingut lloc en la demanda de serveis d'orientació, grupals i individuals, amb un total de 201 sol·licitants des d'octubre en l'actualitat i l'atenció a 173 persones.

 

D'altra banda, el SIO, també ha représ la resta d'activitats d'orientació grupals que s'anaven desenvolupant en 2019 amb les persones usuàries del centre.

 

Així, i responent a les necessitats detectades en les xarrades anteriors, el 22 de febrer es realitzarà una xarrada centrada en la realització del currículum, que tindrà lloc en el CED de 9.30 a 11.30 hores.

 

En relació a les ofertes gestionades des d'aquest servei de borsa de treball, en l'actualitat s'han superat les 1900 ofertes d'ocupació gestionades.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 14 Gener 2020 13:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.