Una desena d'establiments de Quart de Poblet participen en el primer taller la UPCCA

Dilluns, 24 Febrer 2020 13:38 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 92 vegades

El sector de l'hostaleria de Quart de Poblet s'ha sumat a la campanya de Servei Responsable posada en marxa per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), que lidera la regidoria de Lucía Fernández. En concret, en aquesta primera actuació, s'ha format a 10 establiments de restauració en diferents aspectes sobra la dispensació d'alcohol.

 

La part central de la sessió s'ha destinat a descriure les drogues il·legals que més es consumeixen i com detectar el seu ús en els propis establiments, dotant d'eines per a la resolució d'aquests conflictes a través d'una conducta assertiva i professional. A més, s'ha treballat la prevenció i reducció de danys i riscos que ocasiona el consum de substàncies il·legals en aquests ambients d'oci.

 

Una altra de les qüestions que més interés ha despertat entre les hostaleres i hostalers han sigut les activitats lliures d'alcohol proposades des de la UPCCA, com les Magic Responsable Nights o el Curs de Coktelería 0'0.

 

En aquesta primera part, també s'han exposat la normativa vigent quant a venda d'alcohol, drogues il·lícites, dret d'admissió i publicitat agressiva de begudes alcohòliques.

 

La segona part de la sessió s'ha orientat a explicar els requisits i el compliment de les bones pràctiques recollides en el codi del programa. En aquesta, s'han desenvolupat els punts més rellevants alhora que es dotava als assistents de les estratègies necessàries per al seu compliment.

 

Per exemple, s'han tractat temes com la importància de la neteja i l'ordre, especialment relacionat amb la presència de cristalls trencats; com actuar davant emergències i com atendre un accidentat; o el respecte dels horaris d'obertura i tancament dels locals.

 

Els participants d'aquest primer taller, als quals s'ha convidat a plantejar els seus dubtes i qüestions en qualsevol moment, han sigut La Clau del Colomer, el centre d'oci infantil Congo Molongo, La Llar dels Somnis, Ca Ángel, Celler L'Essencia, Bocatería de Verdi, El Casino, Capità Alabirra, Restaurant Camacho i Praga Quart.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 24 Febrer 2020 13:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.