L'Ajuntament de Quart de Poblet continua la seua lluita contra la violència de gènere durant l'estat d'alarma

Dimarts, 24 Març 2020 12:19 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 82 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet mantindrà els serveis d'atenció psicològica i l'assessorament en matèria jurídica que ofereix des de la Casa de la Dona de manera telefònica. Així, les dones que requerisquen d'aquest servei poden contactar telefonant al 961 521 231 de 8.30 a 14 hores. En el cas d'una emergència, es recorda que s'ha de cridar al telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere, el 016 o la policia nacional, al 091, a qualsevol hora del dia.

 

Amb aquesta mesura, el Consistori, conscient de la situació a la qual moltes dones es poden enfrontar a causa de les mesures implantades per a combatre el COVID-19 que obliguen les víctimes de violència de gènere a romandre en la llar amb el seu maltractador, pretén mantindre's sempre al seu costat, assegurant l'assistència i suport necessaris.

 

D'igual manera, es vol continuar atenent el col·lectiu de dones que han passat per una situació de violència i que, a causa d'aquesta, es troben en una situació d'aïllament.

 

L'Ajuntament ha apel·lat a la col·laboració ciutadana, demanant que si es detecta un possible cas de violència de gènere, s'informe les autoritats i ha recordat, una vegada més, que el número d'atenció per a la violència de gènere és el 016. En aquest sentit, des de Casa de la Dona s'insisteix que, en la mesura que siga possible, es tracte de preguntar en primer lloc a la víctima si necessita que criden per ella i, en el cas d'una emergència, es recórrega al 091.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 24 Març 2020 12:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.