L'Ajuntament de Quart de Poblet desenvolupa un pla específic de neteja viària

Dimecres, 25 Març 2020 13:39 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 26 vegades

Davant l'alarma sanitària generada pel COVID-19, l'Ajuntament de Quart de Poblet, seguint les recomanacions de la Subdirecció General de Sanitat Ambiental i Salut Laboral, ha posat en marxa, des del passat 17 de març, un pla específic de neteja viària amb l'objectiu d'eliminar la possible càrrega viral que puguen contenir els espais públics municipals.

 

Aquest pla contempla la neteja i desinfecció de les zones urbanes de major afluència, com les entrades a farmàcies, mercats, fleques i supermercats, centres de salut i entorns de les estacions de transport públic.

 

En col·laboració amb la Unitat Militar d'Emergències (UME), el consistori ha organitzat un calendari diari d'actuacions sobre els punts més sensibles i desinfecta les zones assenyalades per a major seguretat dels veïns i veïnes.

 

A més, entre aquests treballs també es troba la neteja i fumigació de totes les illes de contenidors de residus del municipi.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 25 Març 2020 13:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.