L'Ajuntament de Quart de Poblet combat el coronavirus amb exercici i bons hàbits des de casa

Dimecres, 25 Març 2020 17:12 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En la situació actual que viu tota la població amb la declaració de l'estat d'alarma és més necessari que mai seguir i mantenir una sèrie de pautes i rutines, posant l'accent principalment en la cura de la salut física i mental. Conscient d'això, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha preparat diversos materials que permetran a la gent fer esport des de casa i rebre consells per a mantenir una correcta dieta.

 

Setmanalment s'aniran pujant diferents vídeos a la xarxa social de Facebook de Ciutat Esportiva- Quart de Poblet i al canal de Youtube d'Ajuntament de Quart de Poblet. En aquests es donaran consells, es proposaran taules d'entrenaments i diferents sessions i exercicis, que estaran adaptats a persones de totes les edats i condicions. De fet, també els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir amb activitats pensades per a ells i elles.

 

Amb l'objectiu de reforçar aquests enregistraments, a més, es compartiran documents i material gràfic en els quals s'explicaran altres qüestions nutricionals o sobre estiraments.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 25 Març 2020 17:13