La nova oficina d'assitència a les víctimes del delicte de Quart de Poblet inicia la seua activitat

Dijous, 28 Mai 2020 15:40 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 115 vegades

Des del dilluns 25 de maig, Quart de Poblet compta amb una Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte (OAVD), un servei públic i gratuït que té per objectiu prestar una assistència integral, coordinada i especialitzada a les víctimes de delictes, donant resposta a les necessitats específiques en l'àmbit jurídic, psicològic i social.

 

Aquest organisme forma part de la Xarxa d'Oficines d'Assistència a les Víctimes de la Generalitat Valenciana i actua com a punt de coordinació de les Ordres de Protecció de les víctimes de violència de domèstica i de gènere.

 

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, ha valorat molt positivament l'obertura d'aquesta seu en el municipi. "Gràcies a la conselleria de Justícia, que lidera i ha posat en marxa aquest nou protocol d'atenció, podrem assegurar que aquelles veïnes i veïns que han sigut víctimes d'un delicte reben la protecció, la informació, el suport i l'assistència necessaris, sempre des d'un tracte professional i individualitzat", ha destacat.

 

A més d'atendre als qui hagen patit un mal o prejudici per la comissió d'una infracció o delicte, la OAVD també assisteix a fills i filles menors i a persones tutelades o en guarda de dones víctimes de violència de gènere o de persones víctimes de violència domèstica, així com a les víctimes indirectes.

 

Quart de Poblet és un dels 17 municipis valencians que compta amb una d'aquestes oficines, posant de manifest l'àmplia cartera de serveis que aquesta població posa a la disposició dels seus veïns i veïnes. Amb aquest nou model de gestió i, gràcies a la coordinació interadministrativa, les persones afectades podran rebre una atenció integral que va més enllà de la qüestió judicial de la mà de treballadors socials, psicòlegs i especialistes jurídics.

 

Per a contactar amb aquest nou servei, que es troba situat en l'avinguda Villalba de Lugo, núm. 15, 2a planta amb horari d'atenció al públic de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, es pot telefonar al 961 207 623 o enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Informa Nou Horta Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 28 Mai 2020 15:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.