Quart de Poblet se suma al programa “reaCtivem” amb l'espectacle de dansa Donde Existe el Corazón

Dimarts, 21 Juliol 2020 09:45 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 75 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet, en la seua forta aposta per la defensa i promoció de la cultura, s'ha sumat al programa "reaCtivem" de l'Institut Valencià de Cultura, una iniciativa que busca incentivar la programació d'activitats escèniques, musicals i audiovisuals en tot el territori valencià. Així, Quart de Poblet gaudirà de l'espectacle de dansa Donde Existe el Corazón, de la companyia valenciana Cuinant Dansa.

 

La peça, que té una duració de 25 minuts, està creada i interpretada per Miguel Tornero i Henar Fuentetaja i utilitza les rimes del poeta Gerardo Diego i la música de Marin Marais, Sainte-Colome, Monteverdi i Purcell per a transformar la poesia en moviment.

 

L'actuació, apta per a tots els públics, tindrà lloc el dissabte 25 de juliol a les 20.30 hores en la pista esportiva al costat de la Biblioteca Municipal Enric Valor. L'Ajuntament, donada l'actual situació, continua treballant per una cultura segura, per la qual cosa se seguiran les mesures d'higiene i seguretat en tot moment i l'ús de màscara serà obligatori per a tot el públic.

 

Gràcies a la iniciativa "reaCtivem" s'han programat, simultàniament, diversos espectacles de dansa, teatre i circ al carrer durant el cap de setmana del 23 al 26 de juliol amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la cultura i de reactivar econòmicament aquest sector, que ha sigut greument perjudicat per la crisi de la Covid-19.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 21 Juliol 2020 09:48