Quart de Poblet contractarà cinc persones i formarà a 30 veïns i veïnes en el Taller d'Ocupació

Dimecres, 25 Novembre 2020 12:31 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dins del seu programa per a la promoció de l'ocupació i la millora de les aptituds laborals, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha posat en marxa el "Taller d'Ocupació Més Opcions Quart 2020", que permetrà al Consistori contractar cinc persones i donar formació a altres 30. En el cas de l'alumnat, a més, comptaran amb un contracte de formació i aprenentatge d'un any de duració que serà remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional.

 

Aquesta nova iniciativa ha sigut seleccionada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i rebrà una subvenció de 720.619'20 euros per a poder desenvolupar-la.

 

Actualment està obert el termini per a ocupar les cinc places de l'equip directiu, docent i administratiu. Les persones interessades podran tramitar la seua sol·licitud del 25 de novembre fins a l'1 de desembre des de la seu electrònica municipal. Les bases poden consultar-se en la pàgina web quartdepoblet.org, en la secció "Tauler d'anuncis".

 

En el Taller d'Ocupació s'impartiran sis cursos diferents: Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energia renovables, Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques, Operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbriques i cobertes, Fàbriques d'obra de paleta, Activitats auxiliars en vivers, jardiners i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

 

Està previst que els cursos comencen a la fi de desembre i el procés de selecció es realitzarà des de LABORA, per la qual cosa les persones que vulguen formar part, hauran d'estar adequadament inscrites.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 25 Novembre 2020 12:32