Gràcies a un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet, Smurfit Kappa dóna 4.300 € a l'Economat Social

Dilluns, 28 Desembre 2020 11:01 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 164 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet, l'empresa Smurfit Kappa SK Quart i Cáritas Interparroquial han signat un conveni marc de col·laboració a través del qual, la fàbrica donarà 4.300 euros per a contribuir en el projecte de l'Economat Social per a famílies del municipi.


En l'acte de la signatura del conveni, l'alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada per la regidora de Serveis Socials, Llum Moral, va rebre a la representant de Smurfit, Joana Devon, i als rectors de les esglésies de Quart de Poblet, Sergio Villar Beltrán i Francisco José Ballesteros. L'alcaldessa va posar en valor aquesta iniciativa, agraint a l'entitat radicada a Quart el seu desig de fer costat a la seua comunitat, i va destacar el compromís del municipi per contribuir en el desenvolupament de projectes solidaris que repercutisquen en els veïns i veïnes.


Va ser el propi Consistori el que va proposar l'Economat Social com a possible receptor de la donació a l'empresa referent en la fabricació d'embalatges de cartó, el principi ètic estratègic del qual es basa a contribuir al benestar de les comunitats on opera.


Davant això, tant Smurfit Kappa K Quart com l'Ajuntament van coincidir en la necessitat d'incrementar els recursos d'aquesta iniciativa social per a poder donar major cobertura a les famílies amb més dificultats socioeconòmiques del municipi, sobretot en l'actual context de crisi sanitària que s'està vivint a conseqüència de la pandèmia generada per la COVID-19.


Càritas Interparroquial de Quart de Poblet és l'encarregada de la gestió de l'Economat Social per a famílies des dels seus inicis, un programa que consisteix en el repartiment o venda a preus solidaris per davall del valor de mercat de productes d'alimentació i higiene bàsics a famílies amb molt escassos recursos econòmics per a fer front a les necessitats de subsistència més elementals.


Per part seua, l'Ajuntament, propietari del local on se situar l'Economat i responsable d'abonar els consums bàsics i les despeses de la comunitat de propietaris, serà l'encarregat de supervisar el correcte compliment del conveni.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 28 Desembre 2020 11:02