La Comissió Europea aprova Total Peace, un nou projecte europeu de Quart de Poblet

Dijous, 08 abril 2021 18:33 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 52 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Brussel·les ha donat el vistiplau a un nou projecte de l'Ajuntament de Quart de Poblet en el marc del Programa Europa per als Ciutadans. La iniciativa Total Peace pretén fomentar la solidaritat i una cultura comuna entre els membres de la Unió Europea.

 

En les activitats que s'han programat participen ciutadans de Quart de Poblet i de les localitats de Portugal, Itàlia, República Txeca, Països Baixos i Polònia que formen part del projecte.

 

Cada soci se centrarà en una personalitat històrica que haja contribuït a la lluita contra els règims totalitaris europeus. També es triarà una data que coincidisca amb un dia rellevant de la història. L'Ajuntament de Quart de Poblet celebrarà el primer esdeveniment el 8 de març de 2022 en el qual es commemora el Dia Internacional de la Dona. El personatge històric triat és Federica Montseny, que va ser la primera dona espanyola que va ocupar un càrrec en el Govern, concretament va ser ministra durant la Segona República.

 

Total Peace contribuirà al fet que els ciutadans europeus coneguen la UE, la seua història, la seua diversitat, però també la identitat comuna que els va portar a crear un marc únic després de la Segona Guerra Mundial.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 08 abril 2021 18:35