Ruptura en Podem Xirivella

Dimarts, 19 Febrer 2019 11:33 Escrit per  Podem Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La candidatura SI ES POT XIRIVELLA 2019 a les passades primàries municipals de Podem Xirivella ha enviat un escrit a l'Organització de Podemos on manifesten la seua disconformitat amb les primàries i comuniquen públicament la seua renúncia en bloc de Podem Xirivella.

 

Manifesten que sempre han cregut i treballat per a una única candidatura, sense diferenciació d'equips, apostant per militants compromeses i compromesos amb Podem Xirivella al llarg de l'existència de Podemos.

 

La candidatura de SI ES POT XIRIVELLA 2019 es va crear poc després de tenir coneixement que algunes/us militants del circule estaven treballant una candidatura alternativa en secret amb persones que no pertanyen ni han pertangut mai a Podem Xirivella i l'única intencionalitat de les quals era trencar Podem Xirivella.

 

Pel que ha passat en les primàries i el grau de divisió existent fa que totes/us de SI ES POT XIRIVELLA 2019, renuncien en bloc a la llista electoral municipal unificada de Podem Xirivella i també al Cercle de Podem Xirivella perquè consideren que la direcció de Podemos no ha estat a l'altura dels seus militants per a evitar que un grup de persones es facen amb el partit del qual desconeixen la seua filosofia, amb una clara finalitat que no és una altra que provocar una ruptura.

 

En SI ES POT XIRIVELLA 2019 està l'equip TÈCNIC al complet de les dues edicions del projecte IMPULSA, organitzadores/és del projecte patrocinat per l'Agrupació d'Electors de SI Es Pot Xirivella. En aquestes dues edicions es van impulsar projectes socials, solidaris, feministes, inclusius, esportius i ecologistes.

 

Els seus integrants continuen pertanyent a l'Agrupació d'Electors de SI Es Pot Xirivella fins al final de legislatura, maig de 2019, deixant clar que el fons acumulat durant la legislatura per a Si Es Pot Xirivella, només pertany a aquesta Agrupació d'Electors, recordant que el compromís pactat des del principi és que aquest fons, donat per regidores/és, siga sol i exclusivament per al benefici de la ciutadania, en cap concepte ha de servir per a finançar altres activitats que no siguen com les esmentades anteriorment, exclusivament de caràcter social.

 

 

Informa Nou Horta. Podem Xirivella

Modificat el Dimarts, 19 Febrer 2019 11:35