Podem Xirivella reprèn les negociacions

Dilluns, 25 Febrer 2019 11:22 Escrit per  Podem Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 307 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Podem Xirivella reprèn les negociacions per a la confluència amb les forces polítiques germanes del canvi una vegada finalitzat elprocés de primàries.

 

"Tal com acordem amb Compromís i EUPV, amb els quiveniem mantenint converses, després de superar el nostre procés de primàries i una vegada reunida l'assemblea del cercle, vam decidir reprendre immediatament les converses amb totes dues formacions amb la finalitat d'intentar aglutinar forces polítiques, col·lectius o persones provinents de la societat civil organitzada en una candidatura municipalista amb capacitat de guanyar les próximes eleccions municipals. S'ha comunicat per escrit a la direcció local d'EUPV, la nostra voluntat de reprendre el diálogo i s'ha proposat com a data per al próxima trobada el dimarts 26, a les 19h".

 

Podem Xirivella seguirà amb el mateix full de ruta previ als comicis celebrats en clau interna, perquè creiem fermament que la millor manera de combatre l'avanç de la dreta dt.́s reaccionària dels últims temps és conformar una aliança amb la major amplitud possible i una agenda política marcadament feminista, ecologista i municipalista. Una candidatura electoral fresca i renovada, que tinga la capacitat de tornar a il·lusionar i mobilitzar a l'electorat progressista i d'esquerres de Xirivella. 

 

 

Informa Nou Horta. Podem Xirivella

Modificat el Dilluns, 25 Febrer 2019 11:29