Programa falles de Xirivella 2019

Dimarts, 05 Març 2019 11:06 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 200 vegades

3 de març: PREGÓ des de l’Ajuntament. 

La comitiva eixirà a les 18 h des de la Casa de Cultura. Al teatre municipal es firmarà el llibre d’honor i es farà l’entrega d’insígnies. 

 

L’acte finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament amb el Pregó.

 

 

8 de març: NIT D’ALBAES, per les comissions de les falles.

 

 

13 de març; 17.30 h CREMA DE LA FALLA DE LA GENT MAJOR, elaborada per l’alumnat dels tallers de manualitats. Barri de la Llum .La crema de la falla serà en el parc que hi ha davant de la Llar del Jubilat del Barri de la Llum

 

 

16 de març: 19 h: OFRENA A LA MARE DE DÉU DE LA SALUT

 

 

17 de març: OFRENA A LA MARE DE DÉU DELS  DESEMPARATS  a València. 

 

 

18 de març:  12.30 h LLIURAMENT DEL PREMI DE L’ÚS DEL VALENCIÀ EN FALLES.

A la porta de l’Ajuntament

 

 

19 de març: 12 h: PASSACARRER DE SANT JOSEP 

Falles Sant Joan, Sant Antoni, València-Teodor Llorente i Mestre Serrano - Alacant. Començarà des de l’església de la Mare de Déu de la Salut.

 

19 de març: 14-15 h: Mascletaes.

 

19 de març: Orde de la Crema:

 

23.30 h: Falla Barri de la Llum 24.00 h: Falla Mont de Pietat 24.00 h: Falla Sant Antoni 24.30 h: Falla Mestre Serrano 24.30 h: Falla Gómez Ferrer

 

01.00 h: Falla Valencia Teodor Llorente 

 

01.00 h: Falla Sant Joan

 

Saluda alcalde i regidor de festes

Que cremen les Falles! 

 

Ja estem en Falles. Les comissions de Xirivella han elaborat un programa amb molts actes i al·licients per a que la festa ens òmpliga d’emoció, il·lusió i alegria. Les falles del nostre poble reuneixen al seu voltant molt de treball i d’esforç, recompensat per la gran participació del veïnat en unes festes que marquen la nostra identitat com a poble. 

 

Unes festes populars on de nou caldrà trobar equilibris i fer concessions entre els que volen gaudir de la festa i els que volen que se’ls respecte el dret al descans. Una festa que, en el cas de Xirivella, arriba acompanyada d’iniciatives solidàries i compromeses que van més enllà de la part estrictament lúdica i fan la festa de les Falles més gran.

 

Des de l’Ajuntament, i específicament des de la Regidoria de Festes, s’ha treballat conjuntament amb les comissions falleres de Xirivella per a traure el millor de la festa. La novetat més destacada d’enguany serà el canvi de lloc del pregó. Serà a la façana principal de la casa consistorial, amb la intenció que siga més lluidor encara que altres anys.

 

Per acabar, desitgem que les falles cremen bé la corrupció, la xenofòbia i els crits dels extremistes contra la igualtat entre homes i dones o la violència masclista. 

 

Passeu unes bones Falles i «coneixement» amb la traca i la festa! 

 

 

Ricard Barberà Guillem

Aldalde de Xirivella

Javier Besó Delgado

Regidor de Festes

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 11:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.