El PSOE de Xirivella presenta al seu equip per a les municipals

Dimarts, 23 abril 2019 10:19 Escrit per  PSOE Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 286 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Michel Montaner torna a omplir el Centre Jove en la presentació de la candidatura per a les municipals de maig del 2019.el secretari de Justícia i Nous Drets del PSOE, Andrés Perelló, va ser la persona triada per a recolzar l'acte. Perelló va posar l'en peus als assistents amb un discurs clar, senzill i directe en el qual va apel·lar a la convivència pacífica, la llibertat, els drets i l'orgull de ser socialista enfront d'una dreta reaccionària.

 

Amb la sala a rebentar i en un ambient en el qual es respirava alegria, emoció i moltes ganes de victòria, Michel Montaner va presentar al seu nou equip dient “són un grup de persones que uneixen l'experiència de govern, el compromís amb el partit socialista, el respecte pel passat i una il·lusió infinita pel futur. Són la millor candidatura parell governar Xirivella”

 

El candidat a l'alcaldia de Xirivella i núm. 11 de la llista de diputats a les Corts Valencianes reivindicà també l'acció de govern durant aquests quatre anys, en els quals el grup socialista ha actuat amb responsabilitat i iniciativa en totes les àrees que són de la seua competència i que són la majoria. “Crec humilment que hem demostrat que som capaços de governar en qualsevol situació perquè el nostre únic interès són les persones i Xirivella i estem preparats per a tornar fer-ho”, va dir Montaner.

 

En el discurs es van donar a conèixer les primeres pinzellades del que serà el programa de govern dels socialistes per a Xirivella. Un programa que s'està ultimant amb les reunions dels col·lectius i les propostes que el mateix Michel Montaner arreplega al “porta a porta”, i que segons les seues paraules donarà a conèixer en les pròximes setmanes.

 

L'acte va ser presentat per l'actor de la localitat Miquel Aparisi.

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Xirivella

Modificat el Dimarts, 23 abril 2019 10:21